Näyttelyn portit avautuneet

Joutsan Chopper Show 20:s juhlanäyttely avautuu perinteiseen tapaan Valkoisen kartanon pihamaalla yleisön arvioitavaksi.

Keskustassa kaikuivat moottoripyörien äänet, nahkatakkisia ja -housuisia motoristejä, yleisöä kierteli näyttelyn arvostellen näyttelypyöriä. Siellä tavattiin tuttuja ja vaihdettiin kuulumisia

Tämän vuoden näyttelypyörien määrä oli edellisiä vuosia pienempi. Vuoden 2023 aikana on järjestetty useita näyttelyitä, jotka voinevat omalta osaltaan vaikuttaa pyöränrakentajien osallistumisintoon. Yleisöä lienee ”säikyttänyt” sateen uhka. Vähän ripsutteli pyörien päälle ja muutama sateenvarjokin avautui.

Perinteistä rakentamista ja huumoria

Yleisöä virtasi portin läpi näyttelyalueelle ihastelemaan liikkuvia taideteoksia. Näyttelyssä valtaosin tyyli oli perinteinen. Mielestäni erikoisimmat ja humoristisimmat olivat nuoren kolmipyöräinen sekä valkopartaisen ja olkihattuisen herrasmiehen ”kauppakärry”.

20 v juhlanäyttelyn kuvakooste

Isoisä ja lapsenlapsi näyttelyreissulla

Ural-pyörässä on aina se oma tyylinsä
Kuvaelma sadesään motorististä
Portit näyttelyyn avautuneet 2023

Ford, vuosimalli 1925

Nuoren rakentajan kolmipyörä
Herrasmiehen ostoskärry

HD miehen taiteellinen näkemys ukkosenjohtattimesta

Näyttelyvieraita runsain määrin
Tavataan kesällä 2024 Joutsassa

Valokuvat ja teksti: © Jorma Ursin. Kuvien käyttö ilman lupaani kielletty. Jos haluat käyttää kuviani, ota minuun yhteyttä. Yhteystietoni löydät yhteystiedot sivulta

SEURAA INSTAGRAMISSA: