Jyväskylän Hipposhallissa järjestetty 29. MP-näyttely oli menestys järjestelyiltään kuin yleisömäärältään. Perjantaina rakennettiin näyttely valmiiksi ja se huipentui sunnuntaina iltapäivällä kilpailupyörien palkintojen jakoon. Olemme yhden näyttelytapahtuman järjestämistä rikkaampia sekä siitä myös oppineena tulevia tapahtumia silmällä pitäen.

Kuvakooste näyttelypäiviltä:

Janne Anttilan reilu tuuletus Custom Build-sarjan I ja II palkintosijastaan

Perjantain aamutunneilta Hipposhallissa alkoi vilske, kun näyttelyn rakentaminen alkoi.  Timo hikoili aamutuimaan mattokärryjen kanssa,  jotta lattialle asetettavat suojamatot ovat varmasti paikoillaan ennen kuin näyttelypyörät tulevat.

Keskialueen etukulmassa Honda Zoomer, kilpailunumero 16. Esittelyjulisteessa teksti: “Jatkettu (9,5″), madallettu ja riisuttu Zoomer, korostettu Zoomerin parhaita muotoja, leveämpää vannetta ja parempaa keulaa”. Lisäksi tehosteena oli sinisävyinen valo, joka vahvisti myös Zoomerin rungon sinistä väriä. Lisävalo tehosti pyörän “houkuttavuutta”. Esimerkki kuinka tarkkaan nuori tuunaaja tuo pyöränsä yksityiskohdat esille ja tehostaa pyörän erottuvuutta myös valaistuksella.

Mopot: 1. Nro 16, Honda Zoomer, omistaja Santeri Hiltunen

Yleisön suosikkipyörä: Nro 33,  KTM 530 EXC Sixdays, omistaja Aaro Harju
Supermotot: 1. Nro, Fantic Casa, omistaja Santeri Koivuniemi
Classic: 1. Nro 147, Blacburne, omistaja Ismo Keski-Korpi
Classic: 2. Nro 142, Raleigh MH 31 496 cc, omistaja Markku Peura
Custom Build: 3. Nro 139, Harley Davidson Breakout CVO, omistaja Jari Enbom
Ladies Choice: Nro 52, Omistajavalmiste “Jysky”, 3500, omistaja Timo Castren
Street Bike: 1. Nro 45 Hayabusa 1.31 “Ecoboost Flexfuel”, omistaja Samppa Niemi
Street Bike: 2. Nro 137, Honda CB 450, omistaja Tuomo Pasanen
Street Bikes: Nro 176, Buell X1 Lighning 1200 cc, omistaja Minna Tapiainen

Minna Tapiaisen riemukkaan tuuletuksen myötä on hyvää jäädä odottelemaan vuoden 2023 Keski-Suomen MP-näyttelyä, joka onkin järjestyksessään jo 30:s – tasaluku. Ilmassa lienee vuoden kuluttua pientä juhlanäyttelyn tuntua.

SEURAA INSTAGRAMISSA: