Vanha sanonta piti taas paikkansa: ”Sateen jälkeen tulee pouta”. K-S motoristejä – 22 pyörää odottaa 22.8.21 lähtöä kauan kaivatulle Keitele-kierrokselle. Kuusaan koskikahvilalta Konneveden ja Istunmäen kautta Neiturin Kiervariin ensimmäiselle stopille. Voi sitä pältäyksen riemua Kievarin parkissa ja terassilla.

Letkaan järjesty

Matka jatkuu … ajo letkamuodossa sujui hienosti – se oli upea letka. Joutessani laskiskelin letkan hänniltä kuinka pitkä se oli – nopeudesta riippuen noin 250 – 320 metriä ( ei poikkitieteellinen laskelma, arvioni saa korjata) – Ei ihme, että vastaantulevissa autoissa kännykät napsivat porukastamme kuvia.

 Tauko Viitasaarella

Tankkaus Viitasaaren Tb:llä. Pyöriä parkissa, tankkaus, juttelua. Susanna ja hänen itsensä maalaama kypärä – ”tähtitaivas” – aika makean näköinen taidonnäyte. Reitti jatkui Kannonkosken Piispalaan, luonto-, liikunta- ja nuorisomatkailukeskukseen, josta Saarijärven kautta Hirvaskankaan Shellille päätepaikalle – kauan odotettu ja hyvä reissu. Shellin pihalla todistettiin ajon jälkeen — ”minä nautin kesästä!”. Kiitokset vetäjille ja tsemppiä mukana olleille…

Valokuvat ja teksti © Jorma Ursin

Kuvakooste

SEURAA INSTAGRAMISSA: