Jyväskylän moottoriklubi ry järjestää kuukauden jokaisena tiistaina motoristeille avoimet kokoontumisajot (säävaraus). Kokoontuminen Neste Tourula, kello 18.00. Kokoontumisajot suuntautuvat keskisuomalaisille teille halki pelto- ja metsämaisemien sekä kylien. Puolivälin krouvina on hyvästä ruuasta tai pikkupurtavista tunnettu kahvila tai ravintola. Puolivälin krouvin jälkeen porukka jakautuu pienempiin ryhmiin ja palaa takaisin Jyväskylän. Ilta-ajo kestää noin 2-3 tuntia kohteesta riippuen. Toukokuun ajot ajettiin 11.5., 18.5. ja 25.5. Jokaisesta ajotapahtumasta on lyhyt kuvaus, valokuvakooste sekä kuukauden kuva. Hyppää kyytiin. Valokuvat ja teksti © Jorma Ursin

Kuukauden kuva: Kievari Rantapirtti

Tiistai 25.5.21 – Koskenpää ja Kievari Rantapirtti

Ranttilan Juha kutsussa totesi, että kohteena Kievari rantapirtin makoisat pizzapalat. Kello 18 pörähti käyntiin 15 pyörään kohti Koskenpäätä. Perillä. Pizzapalat tekivät kauppansa ja hyviä olivat. Viihtyisä pysähdyspaikka. Isäntä hyvästeli ovella kotimatkalaiset. Kosteikko-ojan vierustalta ilta-auringon kultaamat rentukan kukat saattelivat motoristit kotimatkalle.

Tiistai 18.5.21 – Laukaan satamakahvila

Säänhaltijat suosivat tiistaista ajoamme. Auringon säteet kultasivat lähtöpaikkamme Neste Tourulan. Kello 18.00 järjestäytyi 11 motoristia siistiin parijonoon Lohikoskentien ja Laukaan tien kautta Leppävedelle. Tie Vihtasiltaan mutkineen ja mäkineen tempaisee aina mukaansa. Laukaan satamakahvila oli tämänkertainen taukopaikkamme. Tauon jälkeen porukka jakautui pienryhmiin palaten omavalintaista reittiä Jyväskylään.

Tiistai 11.5.21 – Kuusaan Koskikahvio

Tourulan Nesteen kahvilan ulkoterassin liepeille alkoi jo puolituntia ennen H-hetkeä kerääntyä JMK:n iloisia motoristejä. Pyöriä oli runsas kymmenen ja naismotoristiemme osuus oli puolet. Ilta-auringon lämmittäessä porukka järjestyi Ranttilan Juhan jälkeen letkaan kohti Uuraista ja Hirvaskankaan kautta Kuusaan Koskikahvioon tauolle. Tauon jälkeen Laukaan keskustan kautta Vihtasillan mutkien ja mäkien kautta kotiin. Kesän 2021 ensimmäinen ajolenkki herätti sen vanhan intohimon ajamiseen. Ensi tiistaina, 18.5. uusi lähtö – huom. säävaraus!

 

SEURAA INSTAGRAMISSA: